f
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/anderian/ftp/www_forum/db/mysql4.php:1) in /home/anderian/ftp/www_forum/includes/sessions.php on line 548

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/anderian/ftp/www_forum/db/mysql4.php:1) in /home/anderian/ftp/www_forum/includes/sessions.php on line 549

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/anderian/ftp/www_forum/db/mysql4.php:1) in /home/anderian/ftp/www_forum/includes/page_header.php on line 343
And-Tech :: Zobacz temat - Czy mogę zainstalowac ten programator pod Win 7 ?

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Politykš prywatnoœci.

Możesz okreœlić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglšdarce lub konfiguracji usługi.

And-Tech Strona Główna And-Tech
Forum firmy And-Tech

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy mogę zainstalowac ten programator pod Win 7 ?
Autor Wiadomość
Łukasz6 

Wiek: 27
Dołączył: 26 Maj 2010
Posty: 4
Wysłany: Sro Maj 26, 2010 6:23 pm   Czy mogę zainstalowac ten programator pod Win 7 ?

Witam mam pytanie czy da radę zainstalować ten sterownik pod win 7 64 bit?
Z góry dzięki pozdrawiam
 
 
     
simoon87 

Wiek: 29
Dołączył: 07 Mar 2010
Posty: 8
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Nie Maj 30, 2010 12:55 pm   

Tak możesz... kilka tematów niżej masz mój temat o tym (CLICK ). Na 100% działa bo sam używam Windowsa 7 x64.
 
 
     
piotr94 
Site Admin

Dołączył: 02 Lut 2010
Posty: 606
Skąd: Kraków
Wysłany: Nie Maj 30, 2010 6:01 pm   

zapomniałeś o opcji szukaj ;-)
ja kilka postów poniżej simoon87 opisałem drugą metodę, która mnie pomogła
_________________
http://www.piotr94.net21.pl/
 
     
Łukasz6 

Wiek: 27
Dołączył: 26 Maj 2010
Posty: 4
  Wysłany: Pon Maj 31, 2010 1:57 pm   

Wszystko by było, tylko u mnie występują dwa główne problemy , nie mogę wejść w bios ,czemu nie wiem, oraz chcąc zainstalować avr studio wyskakuje że należy zainstalować wersje 4.16 a kiedy chcę zainstalować wersję 4.16 to znowuż pisze że nie można zainstalować tej wersji gdyż na komputerze jest 4.18.700, choc ją usunąłem, ażeby tego było mało to gdy w panelu sterowania daję żeby mi odinstalował to avr studio4.18.700 gdyż taki plik tam istnieje to także pisze żeby najpierw zainstalowac tą wersję 4.16. Tak zwana sytuacja bez wyjścia , Powiedzcie mi jak mogę usunąć , oczyścić komp z tego avr studio4.18.700 gdzie szukać tego pliku wogóle.Z góry dzięki
 
 
     
piotr94 
Site Admin

Dołączył: 02 Lut 2010
Posty: 606
Skąd: Kraków
Wysłany: Pon Maj 31, 2010 7:48 pm   

a po co Ci wchodzenie do BIOSU żeby zainstalować programator? Ja ani kolega simoon87 nic takiego nie pisaliśmy.
Co do instalacji avr-studio - ręcznie usuń pliki z dysku (z program files, tam gdzie był zainstalowany stary program), potem ściągnij jakiś program do czyszczenia rejestru i wyczyść rejestry systemowe
Powinno pomóc
_________________
http://www.piotr94.net21.pl/
 
     
Łukasz6 

Wiek: 27
Dołączył: 26 Maj 2010
Posty: 4
Wysłany: Pon Maj 31, 2010 7:55 pm   

Nie do Biosu lecz nie mogę wejść w wyłaczenie podpisywania cyfrowego klawiszem F8. Pliki usunąłem a co do rejestrów to czyściłem REGEDIT.exe i dalej to samo, Pozdrawiam
 
 
     
piotr94 
Site Admin

Dołączył: 02 Lut 2010
Posty: 606
Skąd: Kraków
Wysłany: Pon Maj 31, 2010 8:06 pm   

to spróbuj mojej metody (ten sam temat, parę postów niżej). Metoda kolegi działała (przynajmniej u mnie) jednorazowo i za każdym razem trzeba było przed chęcią programowania wciskać f8.
jeśli zaś chcesz spróbować to po prostu trzymaj f8 odkąd zniknie ekran biosu do momentu pojawienia się menu rozruchu windowsa. Liczy się zręczność i refleks, bo Loader microsoftu czeka na ten sygnał tylko chwilę czasu
_________________
http://www.piotr94.net21.pl/
 
     
Łukasz6 

Wiek: 27
Dołączył: 26 Maj 2010
Posty: 4
Wysłany: Pon Maj 31, 2010 8:20 pm   

witam , powiem ci kolego że to nie jest sprawa mojego braku refleksu ale od wczoraj nie mogę wleźć ani w bios F2 na ACER ani F8 w ustawienia rozruchu. Nie wiem po czym się to stało ,wcześniej działało. Pozdrawiam
 
 
     
piotr94 
Site Admin

Dołączył: 02 Lut 2010
Posty: 606
Skąd: Kraków
Wysłany: Pon Maj 31, 2010 9:24 pm   

może to wina klawiatury (niektóre nie ładują się przed systemem operacyjnym)
spróbuj tej drugiej metody, wtedy to będzie bez znaczenia ;-)
_________________
http://www.piotr94.net21.pl/
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group