f
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/anderian/ftp/www_forum/db/mysql4.php:1) in /home/anderian/ftp/www_forum/includes/sessions.php on line 548

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/anderian/ftp/www_forum/db/mysql4.php:1) in /home/anderian/ftp/www_forum/includes/sessions.php on line 549

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/anderian/ftp/www_forum/db/mysql4.php:1) in /home/anderian/ftp/www_forum/includes/page_header.php on line 343
And-Tech :: Zobacz temat - Programator AvrProg USB na Vista

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Politykš prywatnoœci.

Możesz okreœlić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglšdarce lub konfiguracji usługi.

And-Tech Strona Główna And-Tech
Forum firmy And-Tech

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Programator AvrProg USB na Vista
Autor Wiadomość
Pawel_Stasiu

Dołączył: 16 Paź 2008
Posty: 5
Wysłany: Czw Sie 20, 2009 3:05 am   Programator AvrProg USB na Vista

Witam. Mam taki problem. Instaluje sterowniki z tego forum. Przez kilka godzin wszystko działa poprawnie (AVR Studio 4) da się programować itd., a potem sterownik pada i nic się nie da zrobić. Przywracanie systemu nie pomaga. Reinstalacja oprogramowania także bezskuteczna. Nie da się w ogóle korzystać ze zdefiniowanego portu COM. Da się jakoś rozwiązać ten problem?
 
     
morock 

Wiek: 33
Dołączył: 19 Sie 2009
Posty: 71
Skąd: Działdowo
Wysłany: Czw Sie 20, 2009 9:06 am   

spróbuj zmienić port com ponieważ może jakieś inne urządzenie go przechwytuje.
_________________
Pozdrawiam :)
 
 
     
Pawel_Stasiu

Dołączył: 16 Paź 2008
Posty: 5
Wysłany: Pon Sie 31, 2009 10:29 pm   

To nie działa niestety.
 
     
morock 

Wiek: 33
Dołączył: 19 Sie 2009
Posty: 71
Skąd: Działdowo
Wysłany: Sro Wrz 02, 2009 9:56 am   

Być może Vista jest problemem, ten system nie jest dopracowany, zwłaszcza nieuaktualniony...
_________________
Pozdrawiam :)
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group