f
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/anderian/ftp/www_forum/db/mysql4.php:1) in /home/anderian/ftp/www_forum/includes/sessions.php on line 548

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/anderian/ftp/www_forum/db/mysql4.php:1) in /home/anderian/ftp/www_forum/includes/sessions.php on line 549

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/anderian/ftp/www_forum/db/mysql4.php:1) in /home/anderian/ftp/www_forum/includes/page_header.php on line 343
And-Tech :: Zobacz temat - AVRPROG MKII aktualizacja wsady - FLIP

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Politykš prywatnoœci.

Możesz okreœlić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglšdarce lub konfiguracji usługi.

And-Tech Strona Główna And-Tech
Forum firmy And-Tech

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
AVRPROG MKII aktualizacja wsady - FLIP
Autor Wiadomość
krecik 

Dołączył: 06 Paź 2013
Posty: 2
Wysłany: Nie Paź 06, 2013 12:48 pm   AVRPROG MKII aktualizacja wsady - FLIP

Mam problem z aktualizacją wsadu do AVRPROG MKII. Zainstalowałem FLIP i przy próbie jego uruchomienia wyświetla sie komunikat "could not find a java virtual machine, cannot continue." po kliknięciu OK soft sie zamyka. Zainstalowałem JRE i JDK. I dalej ten sam problem. Przez to nie mogę aktualizować wsadu. Jak to rozwiązać?
Łukasz
 
     
piotr94 
Site Admin

Dołączył: 02 Lut 2010
Posty: 606
Skąd: Kraków
Wysłany: Nie Paź 06, 2013 5:09 pm   

Hmm, jaki OS?
_________________
http://www.piotr94.net21.pl/
 
     
krecik 

Dołączył: 06 Paź 2013
Posty: 2
Wysłany: Nie Paź 06, 2013 6:08 pm   

VIsta 64bit. Już rozwiązałem problem. Odinstalowałem wszystko i ściągnąłem z strony atmel wersję FLIp 3.4.7 z Java w komlecie (FLIP 3.4.7 for Windows (Java Runtime Environement included)). Poszło bez problemu. Proponuję zamienić link z instrukcji na:
http://www.atmel.com/tools/FLIP.aspx
Z storny można też ściągnąć wersję na LINUX.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group