f
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/anderian/ftp/www_forum/db/mysql4.php:1) in /home/anderian/ftp/www_forum/includes/sessions.php on line 548

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/anderian/ftp/www_forum/db/mysql4.php:1) in /home/anderian/ftp/www_forum/includes/sessions.php on line 549

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/anderian/ftp/www_forum/db/mysql4.php:1) in /home/anderian/ftp/www_forum/includes/page_header.php on line 343
And-Tech :: Zobacz temat - reset

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Politykš prywatnoœci.

Możesz okreœlić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglšdarce lub konfiguracji usługi.

And-Tech Strona Główna And-Tech
Forum firmy And-Tech

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
reset
Autor Wiadomość
Maninanass

Dołączył: 14 Mar 2012
Posty: 2
Wysłany: Sro Mar 14, 2012 8:47 pm   reset

Na płytce stykowej mam podpięty procesor Attiny 2313 i trzy diody.
procek działa ale jak podłącze programator to procek przestaje działać jak odłączę kabel reset procek działa dalej bez problemu wina programatora co z nim nie tak ??
 
     
piotr94 
Site Admin

Dołączył: 02 Lut 2010
Posty: 606
Skąd: Kraków
Wysłany: Sro Mar 14, 2012 10:22 pm   

Miałem tu napisać nieco złośliwości nt. precyzji opisu problemu, ale z okazji święta liczby Pi się Ci upiekło.
1. Pokaż schemat podłączenia (ew. +zdjęcia)
2. Jaki system operacyjny, komputer
3. Jak programator zachowuje się z innymi układami i na innym sprzęcie komputerowym
_________________
http://www.piotr94.net21.pl/
 
     
Maninanass

Dołączył: 14 Mar 2012
Posty: 2
Wysłany: Czw Mar 15, 2012 9:18 pm   reset

Jesteśmy w dziale Programatory AVRProg USBv2 dlatego nie napisałem jaki programator.
co podłączyłem do procka nie ma znaczenia (chodzi mi o diody led)
tylko jak podłącze kabel od programatora do niego to wtedy procesor nie działa ale jak założę zworkę zasilania z programatora to wtedy działa procesor ale nie da się go zaprogramować
system xp sp3 bascom wersja demo avr studio 4



zainstalowałem najnowszego bascoma (taki jak wasz na filmiku) i wszytko śmiga.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group